Mérnöki tanácsadás

Mérnöki tanácsadás ingatlan adás-vétel, felújítás vagy bővítés előtt

Az ingatlan vásárlója nem okvetlenül szakértő építési, esetleg statikai szakterületen. Íme, néhány példa:

  • Az adott ingatlan tervezett megvásárlása nem jelent-e olyan kockázatot, amire a szakember inkább gondol?
  • Az ingatlannal, környezetével kapcsolatos váratlan problémák miatt a vevő veszteség nélkül várhatóan ki tud-e majd "szállni" az ingatlanból? Az adott ingatlant illetően hol van ennek a becsült anyagi határa?
  • Vannak-e az épületnek hibái? Ezek döntőek az állékonyságra és/vagy a használatra nézve? Javíthatók? Ha igen, gazdaságosan? Vagy ezekkel a hibákkal együtt kell elfogadni és használni az ingatlant? Esetleg állandó többletköltséget jelent a hiba miatti karbantartás? Netán részleges bontás szükséges?
  • Vannak-e olyan rejtett hibák, amelyet a laikus nem vehet észre?

Engedje meg, hogy cégünk felkészült, sok éves építőipari mérnöki szakmai tapasztalattal valódi, pártatlan, szakértői segítséget nyújtson Önnek élete egyik legnagyobb döntése meghozatalában, hogy pénzéért valóban minőséget kapjon.

Hasonló probléma vetődik fel, amikor megérlelődik Önben a szándék ingatlana felújítására. Ne engedje, hogy becsapják, ne a szomszéd Józsi bácsi, az építőanyag-kereskedésből a Pista, vagy a kőműves Béla dobálja ki a pénzét az ablakon. Pártatlanul, független szakértőként (minket nem "szponzorál" egy építőanyag kereskedés sem a termékei eladására) pontosan tájékoztatjuk, hogy milyen műszaki beavatkozás, milyen esetben gazdaságos és milyen következményekkel jár, illetve az Ön ingatlana milyen beavatkozásra szorul.
Megrendelés, elérhetőségek