Építészeti tervezés

Építészeti tervezés

Lakó- és középületek tervezése

Cégünk korrekt árakon, rövid határidővel, felkészült szakemberekkel vállalja a hatósági előírásoknak megfelelő engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció elkészítését, hatósági egyeztetéseket.

Célunk, hogy a település környezetébe harmonikusan illeszkedő, komoly építészeti értéket képviselő, továbbá magas használati értékű épületek szülessenek. Az építtetői igények, szokások, az életvitel sajátosságai, a mindennapok ritmusa alapján áll össze egy tervezési program, melyet ötleteinkkel, az építési helyszínen készített tömegvázlatainkkal összhangban jelenítünk meg az első, már ekkor is számítógépes CAD programmal készített vázlattervben.
Ezt követően az egyeztetések, megbeszélések eredményeként - a hatósági jóváhagyás után - alakul ki a végleges tervdokumentáció, mely számos kiegészítéssel, műleírásokkal, energetikai méretezéssel, statikai számításokkal csatolva kerül az illetékes építési hatóság asztalára.

Építészeti tervezés

Az építőipar jelenlegi legnagyobb kihívása az energiatudatos szemlélet növekvő számú híveinek minőségi kiszolgálása. Ehhez az alacsony energia felhasználású és passzív házak magas fokú szakmai ismerete szükséges, melyben gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkezünk.

A telek kiválasztása az első és legfontosabb lépés az ideális otthon megteremtéséhez. Javasoljuk, hogy a vásárlás előtt kérje szakvéleményünket - tájolás, beépíthetőség, értéktartás, műszeres szintmérés stb. -, hogy a lehető legtöbb információ birtokában dönthessen.

Fontos számunkra, hogy megbízóinkkal közösen olyan épületeket tervezzünk, melyek az építészeti érték mellett az építtetők anyagi kereteit is figyelembe veszik.

Bővebben

Kérjen ajánlatot!

Sikerült felkeltenünk érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink rövid időn belül válaszolnak!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát a böngészőben. További információk itt találhatók: Adatkezelési tájékoztató

Bővebben Elfogadom