Céges magatartási kódex

Céges magatartási kódex

Az Albaotthon tevékenysége nemcsak magas szintű képzettségen és sokéves szakmai tapasztalaton alapszik, hanem cégünk Magatartási Kódexe is hozzájárul ahhoz, hogy minden ingatlan műszaki állapotfelmérést és műszaki tanácsadást a legmagasabb színvonalon, legkiemelkedőbb ügyfélélménnyel, a jogszabályoknak és a belső szabályzatoknak megfelelve végezzünk.

 A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Etikai Kódexe egyértelműen meghatározza a szakértői szakvélemény megfogalmazásával kapcsolatos magatartási szabályokat. Cégünk munkatársai minden esetben ezek ismeretében járnak el műszaki szakértői vélemény készítésekor. Kizárólag akkor kezdünk bele a közös munkába, ha nem állnak fenn az Etikai Kódexben foglalt ügyvállalási korlátok és minden ügyfelünkkel szemben a megadott paramétereknek megfelelve teljesítjük a tájékoztatási kötelezettségeinket. 

Szakvéleményeink megfelelnek az Etikai Kódex egyértelműségi és ellenőrizhetőségi követelményének, és komoly hangsúlyt fektetünk arra is, hogy az idegen szakvélemény alkalmazásáról szóló előírásokat is betartsuk. Ebből kifolyólag csak szakmailag megalapozott, tény- és tárgyszerű megállapításokra szorítkozunk. 

Építésügyi műszaki szakértőként minden megbízásunk teljesítése során arra törekszünk, hogy olyan kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére, melyek a jogi, etikai és minőségi követelményeknek egyaránt megfelelnek. 

További kérdéseivel, észrevételeivel vagy ajánlatkérési szándékával keresse kollégáinkat bizalommal megadott elérhetőségeinken!

Kérjen ajánlatot!

Sikerült felkeltenünk érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot, munkatársaink rövid időn belül válaszolnak!

Weboldalunk cookie-kat használ. Az elfogadom gomb megnyomásával hozzájárul és elfogadja ezek használatát a böngészőben. További információk itt találhatók: Adatkezelési tájékoztató

Bővebben Elfogadom