Szakértő segítség az értékbecsléstől a műszaki ellenőrzésig

Sokéves építőipari és mérnöki tapasztalattal a tarsolyunkban, megbízható és szakszerű segítséget nyújtunk az építéstervezés és -lebonyolítás számos folyamatában. Akár energiatanúsítvány kiállítására, tervdokumentációra vagy mérnöki tanácsadásra van szüksége, minden esetben fordulhat hozzánk, hiszen a megbízásokat jogszerűen, az előírásoknak megfelelően végezzük. A bonyolultnak tűnő építkezési folyamat könnyen átlátható és követhető eljárássá szelídül, ha a fázisokat egy megbízható műszaki ellenőr irányítására bízza.

Böngéssze végig szolgáltatásaink palettáját!

Energetikai tanúsítvány

Segítünk Önnek pontos képet alkotni az adott lakóépület energiafelhasználására vonatkozóan. Az előírásoknak megfelelően kiállított energetikai tanúsítvány besorolja az épületet a megfelelő energiahatékonysági kategóriába, ami alapján a célszerű energiafelhasználást és költségcsökkentést fókuszba helyező tanácsadást végzünk.

Ingatlan értékbecslés

Az ingatlan értékének meghatározását független értékbecslőnk szakvéleménye hitelesíti. Az értékeléshez szükséges információk megszerzése módszeres adatgyűjtéssel történik, amelynek tapasztalatait végleges formában az értékelési bizonyítvány rögzíti. Vegye igénybe szolgáltatásunkat értékesítés, vagyonmegosztás és hagyatéki eljárások során is, és kerülje el az éveket felemésztő peres ügyeket, konfliktusokat!

Lakóépületek tervezése

A megrendelő igényeinek, életviteli szokásainak és anyagi kereteinek figyelembevételével előbb egy vázlattervet állítunk össze, amit a hatósági egyeztetéseket és jóváhagyást követően műleírással, energetikai méretezéssel és statikai számításokkal támogatott, részletes tervdokumentációvá egészítünk ki. Célunk, hogy olyan otthont álmodjunk meg, ami tökéletesen összhangban van az Ön elképzeléseivel.

Műszaki ellenőrzés

Cégünk okleveles építészmérnök, műszaki ellenőr ügyvezetője mind az építkezési folyamatok, mind a kivitelezőkkel való egyeztetés mozzanatai során az Ön érdekeit képviseli. A műszaki ellenőr feladatkörébe tartozik, hogy felügyelje a munkafolyamatokat, az előírások betartását és a tervdokumentáció szerinti ütemezést. Egy tapasztalt műszaki ellenőr alkalmazása milliós megtakarítást jelenthet Önnek.

Mérnöki tanácsadás

Egy ingatlan vásárlása, felújítása és bővítése nagy horderejű, jelentős anyagi befektetéssel járó döntés, így ezt megelőzően érdemes független szakértő segítségét igényelnie, hogy pontosan képbe kerüljön az ingatlan állapotával, a műszaki beavatkozások következményeivel és gazdaságosságával kapcsolatban.

Statikai szakvélemény

A helyszíni szemrevételezést követően 5 munkanapon belül elkészítjük az előírásoknak megfelelő statikai szakvéleményt, ami a tartószerkezetek típusától és állapotától kezdve a tervezett szerkezeti megoldásokon át a károsodott szerkezetek veszélyességének felméréséig minden lényeges szempontot tartalmaz.

Építkezik? Ingatlant vásárolna vagy becsültetne fel? Nincs egyedül!

Az építőipari folyamatok procedúráiban és jogi útvesztőjében laikusként, célirányos szaktudás nélkül szinte lehetetlen kiigazodni. Akár ingatlanokkal kapcsolatos tevékenységet végez, akár saját energiatakarékos otthonról álmodik, ha nem jártas a témában, nem ajánljuk, hogy szakmai segítség nélkül vágjon bele, hiszen a tapasztalatlanok számára rengeteg buktatót rejt, aminek komoly anyagi veszteség lehet a következménye.

Ugyanakkor nem elvárható mindenkitől, így Öntől sem, hogy építőipari és mérnöki szaktudás birtokában legyen – ezért vagyunk mi, akik levesszük a terheket az Ön válláról, hogy valóban csak azzal kelljen foglalkoznia, ami igazán fontos: a jövőtervezéssel, az üzletkötéssel, a családdal. Ahhoz, hogy megfontolt, szakmailag megalapozott döntéseket hozzon, és ne érjék utólag kellemetlen meglepetések, érdemes a területen jártas, tapasztalt szakemberek véleményére, szaktudására bíznia magát.

Az említett szolgáltatások bármelyikére is legyen szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, és vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Megrendelés